Tarieven SEO tekstschrijver

Goede teksten op je website zijn eigenlijk onbetaalbaar. Een SEO proof tekst zorgt ervoor dat klanten jouw website vinden. Een pakkende tekst houdt de klanten geïnteresseerd en zorgt ervoor dat ze juist voor jou kiezen.

Het is dus erg moeilijk om daar een prijskaartje aan te hangen. Tel daar ook nog eens bij op dat elke tekst uniek is en je komt er al snel achter dat een vast tarief gewoon onmogelijk is om te hanteren. Daarbij wil ik je ook nog meegeven dat het laten schrijven van teksten door een copywriter absoluut de moeite waard is. Vergelijk er zeker een aantal met elkaar, vraag naar wat werk om te kijken of de stijl bij je past en kies voor een bulk-order waarbij je mogelijk kosten bespaart!

Richtlijn tarieven copywriter

Er zijn zoveel verschillende soorten teksten, zoals bijvoorbeeld creatieve teksten, productomschrijvingen, informatieve artikelen, enz. Ook het onderwerp waar de tekst over gaat is van belang. Gaat het om een onderwerp waar veel research voor gedaan moet worden, dan ligt het tarief uiteraard wat hoger.

Voor standaard artikelen kun je uitgaan van zo’n €25,- voor een tekst van circa 500 woorden. Onder ‘standaard’ onderwerpen kan natuurlijk veel worden verstaan. Ik heb het dan over bijvoorbeeld reizen, lifestyle, beauty, fitness, e.d.

Offerte op maat van een tekstschrijver

Wil je snel een offerte op maat ontvangen en jouw website gaan vullen met pakkende content? Stuur me dan een bericht met wat informatie  over de tekst die je nodig hebt en ik stuur je binnen 2 dagen een vrijblijvende offerte!

Offerte aanvragen

informatieve tekstcreatieve tekst of blogoverig