SEO tekstschrijver

Kom bovenaan te staan in Google!

Wanneer je goed gevonden wilt worden door Google, dan is het belangrijk om je teksten te laten schrijven door een SEO tekstschrijver. Natuurlijk is het van belang dat je bovenaan komt te staan in de zoekresultaten en dit is dan ook zeer goed mogelijk wanneer je je teksten laat verzorgen door een copywriter die gespecialiseerd is in SEO.

 

Minder adverteren

Wanneer je graag meer bezoekers op je website wilt verwelkomen, maar je niet blauw wilt betalen aan advertenties, kan het nodig zijn om de content van je website een heel stuk te verbeteren. Een SEO tekstschrijver weet precies hoe die teksten geschreven moeten worden, zodat de bezoeker op jouw website terecht zal komen. Toch kunnen betaalde advertenties en SEO teksten elkaar prima aanvullen! Laat je gerust eens informeren over de mogelijkheden.

Webteksten laten schrijven

Betaalbaar

Je kunt bij mij al terecht voor korte teksten vanaf €10,-
Laat je vrijblijvend informeren door een offerte aan te vragen.

Hoog in Google

Iedereen start hun zoektocht tegenwoordig online. Wanneer jij niet op de eerste pagina verschijnt, zullen ze dan ook naar de concurrent gaan.

Snelle oplevering

Heb je de teksten zo snel mogelijk nodig? Afhankelijk van de tekst en het onderwerp, kunnen de meeste korte teksten in overleg snel opgeleverd worden.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Als SEO tekstschrijver kan ik je helpen met het schrijven van pakkende teksten die goed zullen scoren in de zoekmachines. Je kunt bij mij terecht voor zowel korte teksten (circa 250 woorden), als lange teksten. Wanneer ik over een bepaald onderwerp ga schrijven, verricht ik onderzoek naar dit onderwerp en al mijn content is uniek. Ook kun je bij mij terecht wanneer je een tekst wilt laten vertalen van NL – EN of andersom.

Tarieven copywriter

Mocht je je afvragen wat het kost om een SEO tekstschrijver in te huren, dan is het antwoord natuurlijk zeer uiteenlopend. Ik werk zelf niet met tarieven per woord, maar met een vast tarief per tekst. Dit hangt bij mij af van het onderwerp, de zoekwoorden en de lengte van de tekst. Er zijn natuurlijk onderwerpen waar een tekstschrijver al wat vanaf weet, in dat geval is een tekst een stuk sneller geschreven en is er minder research nodig.

Wanneer ik zelf weinig tot geen kennis heb van een bepaald onderwerp, dan gaat er wel wat tijd in zitten om wat research te verrichten over dat onderwerp. Toch zou ik mezelf een zeer betaalbare SEO copywriter noemen. Neem dus gerust eens contact met mij op, wanneer je teksten hebt die geschreven moeten worden! Ook wanneer je pagina’s niet zo goed scoren in de zoekmachines, help ik je graag.

Interessante artikelen
Webteksten laten schrijven

Webteksten laten schrijven

Wanneer je ergens naar op zoek bent, wil je het liefst zo snel mogelijk het antwoord kunnen vinden. Online bestaat dit antwoord (meestal) uit tekst... Read More →
Freelance tekstschrijver

Freelance tekstschrijver

Wanneer je op zoek gaat naar een freelance tekstschrijver zijn er een aantal dingen van belang. Zo is het bijvoorbeeld wel zo handig om te.. Read More →
Offerte aanvragen

informatieve tekstcreatieve tekst of blogoverig

Ook starters en beginners help ik graag op weg!

Ook wanneer je nog geen idee hebt welke zoekwoorden je het beste kunt gebruiken, sta ik graag voor je klaar. Als SEO tekstschrijver is het belangrijk om goed onderzoek te verrichten naar de zoekopdrachten die jouw potentiële klanten zullen gebruiken.

Ben jij nog volop bezig met het inrichten van je website en heb je nog geen idee welke teksten de bezoekers naar jouw website zullen trekken? Neem dan gerust eens contact met me op om te zien wat ik voor jou kan betekenen.

Laat je vandaag nog helpen door een SEO tekstschrijver en profiteer zo snel mogelijk van hogere bezoekersaantallen!