SEO tekstschrijver

Als je op zoek bent naar een SEO tekstschrijver dan kan dat diverse redenen hebben. Ten eerste kun je bezig zijn met het creëren van content voor je nieuwe website. Daarnaast kan het natuurlijk ook zo zijn dat je al een bestaande website hebt, maar dat je geen bezoekers krijgt. In dat geval is het dus handig om je content te laten checken en eventueel verbeteringen te laten uitvoeren.

Wil jij zoveel mogelijk te weten komen over SEO? Check dan snel deze handige Startersgids voor zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Voor een nieuwe website gelden andere regels…

Als je net begint met het opzetten van jouw website, dan is de kans groot dat er nog weinig op de website staat. Als je in dat geval contact met mij als SEO tekstschrijver opneemt, dan zal ik altijd beginnen met het opstellen van een actieplan. Elke branche is anders en heeft zo zijn eigen doelgroep, daarom is het echt maatwerk en kan ik dat pas voor je doen als ik over meer informatie beschik. Gaat het bijvoorbeeld om een webshop, een lokaal bedrijf of een groot online platform?

Een nieuwe website komt niet meteen terecht in de relevante zoekresultaten van Google. Als er weinig op staat valt er sowieso nergens naar te verwijzen. Staat er wel al wat op, dan is het ook nog belangrijk dat dit geïndexeerd wordt door Google. Je kunt niet zomaar wat content plaatsen en vervolgens lekker achterover leunen terwijl de bezoekers binnenstromen. Helaas. Het goede nieuws is dat ik je daar wel bij kan helpen! Vandaag ook het actieplan bij nieuwe en startende websites.

seo-tekstschrijver

Ik wil bovenaan in Google komen te staan!

Ook bestaande websites kunnen moeite hebben om bovenaan in de zoekresultaten terecht te komen. Het kan zijn dat de concurrentie moordend is of dat jouw content niet SEO proof is. Misschien heb je de teksten zelf geschreven of laten schrijven door een blogger. In dat geval is het handig om de teksten te laten verbeteren door een SEO tekstschrijver en eventueel zelfs de hele tekst opnieuw te laten schrijven. Het SEO proof maken van een tekst is iets dat je niet zomaar even doet, tenzij jij een uniek product aanbiedt en mensen dit specifieke product opzoeken.

Bovenaan in Google komen te staan vereist nog veel meer dan alleen maar goede content. Achter de schermen van de website moet alles er ook goed uitzien. De website moet in zijn geheel SEO proof zijn en ook technisch moet alles correct werken. Er komt dus meer bij kijken dan het schrijven van SEO webteksten. Denk bijvoorbeeld aan een snel werkende website, linkbuilding en social media. Het kan allemaal bijdragen (of tegenwerken) aan het SEO proof maken van jouw website.

Betaalbaar

Zeer betaalbaar dankzij uitgebreide kennis over diverse onderwerpen. Een basisartikel is altijd SEO proof en inclusief onderzoek over het onderwerp.

Laat je vrijblijvend informeren door een offerte aan te vragen.

Hoog in Google

Iedereen start zijn of haar zoektocht tegenwoordig online. Wanneer jouw bedrijf niet op de eerste pagina verschijnt, zullen ze dan ook naar de concurrent gaan.

Laat je klanten jouw niet mislopen!

Snelle oplevering

Heb je de teksten zo snel mogelijk nodig? Afhankelijk van de tekst en het onderwerp, kunnen de meeste teksten in overleg snel opgeleverd worden.

Begin dus meteen met het creëren van content.

Tarieven copywriter

Mocht je je afvragen wat het kost om een SEO tekstschrijver in te huren, dan is het antwoord natuurlijk zeer uiteenlopend. Ik werk zelf niet met tarieven per woord, maar met een vast tarief per tekst. Dit hangt bij mij af van het onderwerp, de zoekwoorden en de lengte van de tekst. Er zijn natuurlijk onderwerpen waar een tekstschrijver al wat vanaf weet, in dat geval is een tekst een stuk sneller geschreven en is er minder research nodig.

 

Wanneer ik zelf weinig tot geen kennis heb van een bepaald onderwerp, dan gaat er wel wat tijd in zitten om wat research te verrichten over dat onderwerp. Toch zou ik mezelf een zeer betaalbare SEO copywriter noemen. Neem dus gerust eens contact met mij op, wanneer je teksten hebt die geschreven moeten worden! Ook wanneer je pagina’s niet zo goed scoren in de zoekmachines, help ik je graag.

Interessante artikelen
SEO diensten

SEO diensten

De kans is groot dat je deze term regelmatig en dat je eigenlijk geen idee hebt wat het precies is. SEO is simpelweg een afkorting.. Read More →
Webteksten laten schrijven

Webteksten laten schrijven

Wanneer je ergens naar op zoek bent, wil je het liefst zo snel mogelijk het antwoord kunnen vinden. Online bestaat dit antwoord (meestal) uit tekst... Read More →
Freelance tekstschrijver

Freelance tekstschrijver

Wanneer je op zoek gaat naar een freelance tekstschrijver zijn er een aantal dingen van belang. Zo is het bijvoorbeeld wel zo handig om te.. Read More →
Offerte aanvragen

informatieve tekstcreatieve tekst of blogoverig