Portfolio

Wordpress is ideaal als je op zoek bent naar een functionele, overzichtelijke website voor jouw bedrijf. Je kunt er alle kanten mee op en er zijn diverse mogelijkheden beschikbaar om jouw website SEO proof te maken.

Je kunt de website na oplevering geheel zelf bijhouden, updaten en zelfs nieuwtjes op de website plaatsen. Er komen geen ingewikkelde codes bij kijken, dus het is voor iedereen geschikt.

Hier onder vind je een aantal projecten die ik heb gemaakt.

Wordpress Websites
wordpress website
Doe mij ook een website!
Teksten en vertalingen

De teksten die ik schrijf zijn zeer uiteenlopend. Zo schrijf ik onder andere informatieve, creatieve en wervende teksten.

Ervaring

Ik heb ervaring met diverse teksten voor allerlei verschillende bedrijven. Zo heb ik onder andere ervaring met het volgende:

  • pakkende productomschrijvingen voor zeer uiteenlopende webshops en platformen
  • lange blogteksten voor een grote reisorganisatie
  • informatieve blogs en artikelen voor verschillende bedrijven
  • creatieve korte verhalen in de categorie sports and lifestyle
  • het redigeren van een gepubliceerd kinderboek
  • en nog veel meer!

 

Vertalingen

Wat betreft vertalingen kun je voor bijna alles van Engels naar Nederlands en andersom bij mij terecht. Ook wanneer je bijvoorbeeld audiobestanden wilt laten vertalen, kan ik je daarbij helpen. Ik vertaal gehele websites, teksten, gebruiksaanwijzingen (in overleg) en boeken.

Schrijfstijl

Wil je een voorbeeld zien van mijn schrijfstijl? Stuur me gerust een bericht, zodat ik je een paar voorbeelden kan laten zien van mijn werk. Of je nu informatieve blogs of juist creatieve teksten nodig hebt, ik schrijf het graag voor je!

Ik heb teksten nodig!